Η Biolane είναι μια γαλλική φαρμακευτική εταιρία που ειδικεύεται στα προϊόντα φροντίδας και υγιεινής, κυρίως για βρέφη, για σχεδόν 50 χρόνια. Αναπτύχθηκε από τα εργαστήρια BIOPHA, ενώ τα προϊόντα Biolane δημιουργήθηκαν ειδικά για να ικανοποιήσουν την ευαισθησία του δέρματος του μωρού και να ενισχύσουν τη φυσική του άμυνα, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική του ισορροπία.

Η Biolane είναι στις κορυφαίες εταιρίες προϊόντων βρεφικής περιποίησης και υγιεινής στην Γαλλία λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας, αλλά κυρίως βρίσκεται και στις πρώτες προτιμήσεις των μητέρων για τα μωρά τους, τις ίδιες αλλά και για όλη την οικογένεια.  Συνιστάται, μάλιστα, από τους επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής, παιδιάτρους και μαίες.

Για κάθε προϊόν, πριν τη διάθεσή του στην αγορά, η Biolane εξασφαλίζει την ασφάλειά του και την ποιότητά του εφαρμόζοντας αυστηρές δοκιμές ανοχής. Αυτές οι δοκιμές διεξάγονται από ανεξάρτητο τοξικολογικό κέντρο με στελέχη έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες.

Στο πλαίσιο της πολιτικής για υψηλή ποιότητα, η Biolane εξασφαλίζει φόρμουλες υψηλής ανοχής και φυσικής προέλευσης συστατικά . Για αυτό, κανένα από τα προϊόντα Biolane δεν περιέχει φαινοξυαιθανόλη στους τύπους του. Προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία του δέρματος, τα προϊόντα Biolane παρασκευάζονται σε φυσιολογικό pH και εγγυώνται ότι δεν περιέχουν αλκοόλ και parabens.

Η Biolane βελτιώνεται διαρκώς! 50 σχεδόν χρόνια μετά την ίδρυσής της και ανταποκρινόμενη στις υψηλές προσδοκίες των γονέων, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με μόνη της προτεραιότητα τα συστατικά φυσικής προέλευσης, που αγγίζουν το 97%.